iPhonepedia jako aplikace na iPhone !

18.08.2009 00:36

OK, přiznejme si, že titulek trochu lže, protože od nás nedostanete aplikaci, ale jenom jako aplikaci. Náš web je nyní pokryt systémem RSS, takže můžeme poskytnout pročítání zpráv iPhonepedia přímo na iPhone, a to zcela jednoduše.

KROK PRVNÍ:

Stáhněte si z AppStore Free RSS Reader zadarmo, nebo placenou verzi Pro RSS Reader. Pokud nechcete platit za verzi PRO, stáhněte si ji zadarmo - návod zde (pouze jailbreakované iPhone). Rozdíl mezi Free a Pro verzí prakticky nepoznáte, ovšem pokud to jde, doporučujeme verzi Pro.

KROK DRUHÝ:

V tomto programu po rozběhnutí kliknete na tlačítko ,,+'' , nyní se vám zobrazily dva psací řádky a nějaké možnosti (You can also). Důležitý je ten druhý řádek ,,Or simply by browsing the web''. Tam napíšete adresu našeho webu, tedy iphonepedia.webnode.cz a kliknete na tlačítko ,,Done''.

Zobrazí se vám stránka ,,Add Feed'' a pod tím náš web. Kliknete opět na tlačítko ,,+''

KROK TŘETÍ:

Teď už si stačí jen vybrat, zda chcete nechat namixovat všechny články dohromady nebo to roztřídit podle sekcí. Pro příklad kliknete na kategorii Novinky a kliknete na ,,Done''. Pokud chcte nemíchat všechny články dohromady, kliknětě na Všechny články a opět ,,Done''. Je možné, že kategorie Všechny články bude dělat mírné problémy, prostě se vám zobrazí v seznamu dole a červěně s názvem Untiled. Nevadí, i tak funguje.

KROK ČTVRTÝ:

Otevřete kategorii, kliknete na článek a zobrazí se vám náhled. Zatím to je řešeno tak, že když chcete vidět celý článek, kliknete na ,,Veiw Webside'', které vás přehodí na onen článek.

-jfs-

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.